Fekete Pince

Vendégborász: Kikelet Pince, Tokaj

Nyitvatartás

Péntek - Szombat: 12:00 - kifulladásig

Program

06.17. 15:00-tól Gyere el hozzánk és profi segítséggel készítsd el az általad gondolt legizgalmasabb Somlói cuvée-t. Az alapanyagot – egy borkóstoló keretében – , borkísérőt, eszközöket és a jó hangulatot mi adjuk hozzá! A végeredményt, majd lepalackozhatod magadnak és hazaviheted.

Akik segíteni fognak: Berecz Stéphanie, vendégborászunk Tokajból (Borászok Borásza!!!) Pál Zsombor szakírónk, szigorú véleményformáló, Pászti János hegyünk bírója, aki egyben komolyságával, és kedvességével fogja majd kezeteket, és persze mi is itt leszünk.

Jelentkezésedet facebook üzenetben küldd el a “Fekete Pince – Somló” oldalon, mert max 25 főt tudunk egyszerre fogadni. 

Az esemény költsége 6000 Ft/fő

19:00 – 20:00 Ripoff Raskolnikov szóló koncertje

06:18. 17:00-tól Hárslevelű és Furmint kóstoló Tokaj és Somló prezentálásával. Akik mutatják Berecz Stéphanie és Riesz Gábor. És persze ahogy lenni szokott lesz meglepetés tétel is.

Kérjük facebook üzenetben foglaljatok helyet, mert max 25 résztvevőt tudunk egyszerre fogadni.

A 8+1 tételes kóstoló ára 8000 Ft/fő amihez borkísérő is jár.

További helyszínek

Oldalak

Somlóról

© Minden jog fenntartva | Bazaltkör Egyesület | 2022

A Szervezők semmilyen felelősséget nem vállalnek a rendezvény egyes helyszínei által önállóan szervezett eseményekért és programokért. A Bazaltkör Egyesület a Somló Fesztivál és az Éjszakai Pincetúra közösségi programjainak szervezését vállalta. A hivatalos helyszínként részt vevő pincék által szervezett önálló események közösségi kommunikációjának mindössze kommunikációs és marketing hátteret biztosít, az azokkal kapcsolatos minden jogi és egyéb ügyintézés az adott helyszín feladata és felelőssége. Ezen rendezvény finanszírozása a hivatalos helyszínek által közösen, egyenlő arányú hozzájárulással történik, és nagyrészt a somlóiak önkéntes munkájára épül. A rendezvény semmilyen formában nincs kapcsolatban a hivatalos helyszínlistán nem szereplő, a közös költségviselésben részt nem vevő, de az esemény során szolgáltatásokat ajánló és nyitva lévő egyéb helyszínekkel. Az rendezvényen mindenki saját felelősségére vesz részt. A szervezők nem vállalnak felelősséget a biztonsági előírások be nem tartásából fakadó bármilyen balesetért, vagy káreseményért. A biztonsági előírások az ejszakaipincetura.hu/biztonsag oldalon olvashatók. A programváltozás jogát fenntartjuk! Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!