Fekete - Villangó Pince

Vendégborász:
Itt és Most Pince, Mátra | Páger Mátyás, Mátra

Nyitvatartás

Péntek: 13:00 - 24:00 | Szombat: 12:00 - 02:00

Program

Ülj le egy pohár borral fedett teraszunkon, a kemence mellett, vagy a szőlő melletti tisztáson a cseresznyefák alatt már kora délutántól, és élvezd a nyugalmat, a csodálatos kilátást és vendégszeretetünket.

Az esti koncertek után a tábortűz mellett biztosan megszólalnak majd a gitárok és az énekszó, hiszen ezen a hétvégén mindannyian “hEgy húron pendülünk!”

 06.17. Péntek: 20:30-22:00 Vodku fiai – Cseh Tamás műsor

06.18. Szombat:

16:00-17:30 Egger Géza: Az utolsó versmondó (irodalmi műsor)

18:00-19:00 Ladies on Stage (Villangó Kinga és Monostori Kata)

21:00-22:00 Kiss Llaci+2

További helyszínek

Oldalak

Somlóról

© Minden jog fenntartva | Bazaltkör Egyesület | 2022

A Szervezők semmilyen felelősséget nem vállalnek a rendezvény egyes helyszínei által önállóan szervezett eseményekért és programokért. A Bazaltkör Egyesület a Somló Fesztivál és az Éjszakai Pincetúra közösségi programjainak szervezését vállalta. A hivatalos helyszínként részt vevő pincék által szervezett önálló események közösségi kommunikációjának mindössze kommunikációs és marketing hátteret biztosít, az azokkal kapcsolatos minden jogi és egyéb ügyintézés az adott helyszín feladata és felelőssége. Ezen rendezvény finanszírozása a hivatalos helyszínek által közösen, egyenlő arányú hozzájárulással történik, és nagyrészt a somlóiak önkéntes munkájára épül. A rendezvény semmilyen formában nincs kapcsolatban a hivatalos helyszínlistán nem szereplő, a közös költségviselésben részt nem vevő, de az esemény során szolgáltatásokat ajánló és nyitva lévő egyéb helyszínekkel. Az rendezvényen mindenki saját felelősségére vesz részt. A szervezők nem vállalnak felelősséget a biztonsági előírások be nem tartásából fakadó bármilyen balesetért, vagy káreseményért. A biztonsági előírások az ejszakaipincetura.hu/biztonsag oldalon olvashatók. A programváltozás jogát fenntartjuk! Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!