Irsai Szelence Vendégház és Borpince

Nyitvatartás

Péntek: 12:00 - 22:00 | Szombat: 12:00 - 05:00

Program

A Somló Dobai oldalán a Várhoz vezető út kezdetén egy pajzsokkal díszített kapu a már a Rómaiak által is kedvelt nedű ékszerdobozát rejti.  Az Irsai Szelence Vendégház és Horváth Családi pince kezdetben családi kézműves Borpinceként működött, majd 2020-óta Vendégházként  is várja a látogatókat. A Vendégház és Borpince már három generáció közös munkájának gyümölcse. Szőlőbirtokunk különlegessége a 7 éve telepített Irsai Olivér ültetvény termése.

06.17. Péntek: Borkóstoló, Kézműves termékek minipiac, Zene, Friss hűtött dinnye, Frissítő limonádé, Szárított erdei gombák Horváthné Ottlecz Judit felsőfokú gombaszakellenőr gyűjteményéből.

06.18. Szombat: 12-től Bográcsgulyás házi pogácsával, Borkóstoló (5 féle borkínálat).

Termelői sajtok, Friss hűtött dinnye, Szárított erdei gombák Horváthné Ottlecz Judit felsőfokú gombaszakellenőr gyűjteményéből.

Frissítő limonádé, Zsíros kenyér, “Pálinkainfúzió”, Zene

22:00-tól Tábortűz

További helyszínek

Oldalak

Somlóról

© Minden jog fenntartva | Bazaltkör Egyesület | 2022

A Szervezők semmilyen felelősséget nem vállalnek a rendezvény egyes helyszínei által önállóan szervezett eseményekért és programokért. A Bazaltkör Egyesület a Somló Fesztivál és az Éjszakai Pincetúra közösségi programjainak szervezését vállalta. A hivatalos helyszínként részt vevő pincék által szervezett önálló események közösségi kommunikációjának mindössze kommunikációs és marketing hátteret biztosít, az azokkal kapcsolatos minden jogi és egyéb ügyintézés az adott helyszín feladata és felelőssége. Ezen rendezvény finanszírozása a hivatalos helyszínek által közösen, egyenlő arányú hozzájárulással történik, és nagyrészt a somlóiak önkéntes munkájára épül. A rendezvény semmilyen formában nincs kapcsolatban a hivatalos helyszínlistán nem szereplő, a közös költségviselésben részt nem vevő, de az esemény során szolgáltatásokat ajánló és nyitva lévő egyéb helyszínekkel. Az rendezvényen mindenki saját felelősségére vesz részt. A szervezők nem vállalnak felelősséget a biztonsági előírások be nem tartásából fakadó bármilyen balesetért, vagy káreseményért. A biztonsági előírások az ejszakaipincetura.hu/biztonsag oldalon olvashatók. A programváltozás jogát fenntartjuk! Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!