Somló Kincse Kézműves Kispince

Vendégborász: Sanzon Tokaj - Rácz Erika, Tokaj

Nyitvatartás

Péntek: 12:00 - 22:00 | Szombat: 12:00 - 02:00

Program

06. 17. Péntek 16.00-tól “A mi szőlőhegyünk” címmel Sanzon Tokaj/ Somló Kincse kóstoló, minimum 5-5 tétel, illő falatkákkal. Vendégünk Ambrus Lajos író/ borász, aki velünk kóstol, mesél, sztorizik, dedikál – talán meglep minket saját borral – és néhány könyve is kapható lesz. Jelentkezés előre az info@somlokincse.hu-n, vagy a 06309828741-en. Ültetett kóstoló, helyek korlátozott számban!

06.18. Szombat 16.00-tól “Töltsd teli pajtás poharad, poharad” címmel Sanzon Tokaj/ Somló Kincse kóstoló, minimum 5-5 tétel, illő falatkákkal. Vendégünk Császár Dominik és Császárné Borzavári Róza népzenész házaspár. Dominik pásztorhangszereken játszik, hangszert maga is készít. Róza alapvetően hegedűs és énekel. Megszólal majd a hegedű mellett pásztorsíp és kecskeduda is, láthatunk még készülőben lévő hangszert és bemutatásra kerül néhány helyi gyűjtésű népdal is. Jelentkezés a fentiek szerint, itt is korlátozott számú vendéget tudunk fogadni.

A szervezett kóstolókon túl a borudvarunk és kóstolóterünk egész nap üzemel, a bor mellett némi borkorcsolyával is tudunk szolgálni!

További helyszínek

Oldalak

Somlóról

© Minden jog fenntartva | Bazaltkör Egyesület | 2022

A Szervezők semmilyen felelősséget nem vállalnek a rendezvény egyes helyszínei által önállóan szervezett eseményekért és programokért. A Bazaltkör Egyesület a Somló Fesztivál és az Éjszakai Pincetúra közösségi programjainak szervezését vállalta. A hivatalos helyszínként részt vevő pincék által szervezett önálló események közösségi kommunikációjának mindössze kommunikációs és marketing hátteret biztosít, az azokkal kapcsolatos minden jogi és egyéb ügyintézés az adott helyszín feladata és felelőssége. Ezen rendezvény finanszírozása a hivatalos helyszínek által közösen, egyenlő arányú hozzájárulással történik, és nagyrészt a somlóiak önkéntes munkájára épül. A rendezvény semmilyen formában nincs kapcsolatban a hivatalos helyszínlistán nem szereplő, a közös költségviselésben részt nem vevő, de az esemény során szolgáltatásokat ajánló és nyitva lévő egyéb helyszínekkel. Az rendezvényen mindenki saját felelősségére vesz részt. A szervezők nem vállalnak felelősséget a biztonsági előírások be nem tartásából fakadó bármilyen balesetért, vagy káreseményért. A biztonsági előírások az ejszakaipincetura.hu/biztonsag oldalon olvashatók. A programváltozás jogát fenntartjuk! Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!