Somló Kincse Kézműves Kispince

Vendégborászatok: Losonci Bálint – Mátra, Juhász Milán - Szekszárd

Nyitvatartás

péntek: 17:00-24:00, szombat: 11:00-hajnalig

Program

Június 16-án 18.00-kor a “Tiszta forrás” című ültetett kóstolóval kezdünk. (Vendég Ambrus Lajos, Losonci Bálint, Császár Dominik és Császárné Borzavári Róza). Közben megnyílik borsátrunk, ahol Losonci Bálint és Somló Kincse borok kóstolhatók. Este felcsendül a népzene, csakis tiszta forrásból (Sándor Tímea hagyományos citera; Borzavári Róza hegedű, Császár Dominik duda, fúvós pásztorhangszerek és mindenki énekel)!

Június 17. ebédhez már illik bort inni, így hát nyitunk! Borsátrunkban igazi szenzáció: Tischler Petra!!! Amivel szolgál: Házi kovászos kenyér, fűszerfüstön aromatizált mangalica tarja, kakukkfüves kajszi chutney, vaníliás savanyított karalábé, zöldek a saját kertjéből. (Vegetáriánus opció is elérhető lesz és minden nagyon baráti áron!) Hozzá Losonci Bálint (Mátra), Juhász Milán (Szegszárd) és Somló Kincse borok kérhetők (többet poharazunk is). Petra páratlan szakmai karrierje a NOBU-tól, Londonon át, az USA-n keresztül a Costes érintésével…, amiről mesél is vendégeinknek és egy limitált mennyiségű meglepetés desszerttel is készül! Közben hangszerbemutatót tart a zenekarunk, mely még a gyermekeknek is élmény lesz!

18.00-tól “Hopp ide csutora…” címmel ültetett kóstoló Losonci Bálint, Juhász Milán és Andrási László (Somló Kincse) előadásával, mindhárom borvidék autentikus népdalaival kísérve. (Egy-két dalt meg is tanulunk közben!)

Este folytatás a borsátorban, nótázás, jókedv, a zenekar kérésre is játszik! Amit garantálunk: extra falatok, jó borok, csupa-csupa szenvedély barátság és szeretet!