Somlói Vándor Pince

Vendégborász:
2HA, Szt. György-hegy
Bussay Pincészet, Csörnyeföld
Eleven vinotéka, Pécs

Nyitvatartás

Péntek: 17:00 - 22:00 | Szombat: 16:00 - 01:00 
Vasárnap : bor vásárlásra van lehetőség telefonos bejelentkezés alapján.

Program

Somlói Vándor pince vendége lesz Török Csaba 2HA szőlőbirtok Szent György-hegyről és Labancz Richárd a pécsi Eleven vinotékából.

A déli oldali kóstoló pincénknél így Somlói fehérborok, vulkanikus testvérünktől számomra etalon vörösborok, Ricsi barátunk jóvoltából (mivel a bubit imádjuk) 2 pezsgőt tudnak kóstolni a látogatók. Pohár, víz, szóda, és pogácsa lesz a kóstoló mellé, egyéb étkezési lehetőség nem lesz.

Kóstolható borok:

Somlói Vándor cuvee 2018
Somlói Vándor Juhfark Öreg tőkék 2021
Somlói Vándor Kabar 2021
2HA Cabernet  2018
2HA Shiraz 2017
2HA Tabunello
Bussay Borok széles választéka
Eleven  pezsgőbár, Josep Ventosa Brut Nature Bio Cava
Eleven pezsgőbár, Salazar Carte Azur Brut Crémant de Limoux

További helyszínek

Oldalak

Somlóról

© Minden jog fenntartva | Bazaltkör Egyesület | 2022

A Szervezők semmilyen felelősséget nem vállalnek a rendezvény egyes helyszínei által önállóan szervezett eseményekért és programokért. A Bazaltkör Egyesület a Somló Fesztivál és az Éjszakai Pincetúra közösségi programjainak szervezését vállalta. A hivatalos helyszínként részt vevő pincék által szervezett önálló események közösségi kommunikációjának mindössze kommunikációs és marketing hátteret biztosít, az azokkal kapcsolatos minden jogi és egyéb ügyintézés az adott helyszín feladata és felelőssége. Ezen rendezvény finanszírozása a hivatalos helyszínek által közösen, egyenlő arányú hozzájárulással történik, és nagyrészt a somlóiak önkéntes munkájára épül. A rendezvény semmilyen formában nincs kapcsolatban a hivatalos helyszínlistán nem szereplő, a közös költségviselésben részt nem vevő, de az esemény során szolgáltatásokat ajánló és nyitva lévő egyéb helyszínekkel. Az rendezvényen mindenki saját felelősségére vesz részt. A szervezők nem vállalnak felelősséget a biztonsági előírások be nem tartásából fakadó bármilyen balesetért, vagy káreseményért. A biztonsági előírások az ejszakaipincetura.hu/biztonsag oldalon olvashatók. A programváltozás jogát fenntartjuk! Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!