Tornai Pincészet

Vendégborász: Kovács Nimród Borászat, Eger

Nyitvatartás

Péntek: 12:00 - 24:00 | Szombat: 12:00 - 05:00
Konyha: Péntek: 12:00 - 22:00 | Szombat: 12:00 - 04:00

Program

Pincészetünk szőlőtáblákkal ölelt, napsütötte terasza pénteken és szombaton is déltől várja a vendégeket – izgalmas programokkal, kiváló borokkal, a teraszon készülő grillételekkel, zenével és árnyékos, kényelmes pihenőhelyekkel. Borászati múzeumunk 18:00 óráig látogatható. További részleteket a programokról a Tornai Pincészet Facebook eseményében találsz.

06.17. péntek: 12:00 órától Vörös és fehér. Vendégborászat a Tornai Pincészetnél: Kovács Nimród Winery, Eger

Kóstolj különlegesen ásványos vörösborokat Egerből és fehéreket a Somlóról!

18:00 órától Tornai Pincészet Személyesen Ismerd meg 76 éves történetünket és a Somlót! Pincetúra Tornai Tamás, a pincészet tulajdonosának vezetésével. A fókuszban az alapító, Tornai Endre fordulatokkal teli pályája, valamint a Somló különleges adottságai és története. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött: rendezveny@tornaipince.hu

 

06.18. szombat12:00 órától Vörös és fehér. Vendégborászat a Tornai Pincészetnél: Kovács Nimród Winery, Eger

Kóstolj különlegesen ásványos vörösborokat Egerből és fehéreket a Somlóról!

13:00 – 14:00 Farkas Zoltán gitárművész előadása a borteraszon.

14:00-tól Vezetett pince- és múzeumlátogatás Az esemény ingyenes, de helyszíni regisztrációhoz kötött.

17:00 órától Bor, jókedv és tánc hajnalig

A teraszon DJ szolgáltatja a zenét, a pultnál a legjobb boraink várnak, és ha megéhezel, a grillkonyhában kitűnő ételek közül válogathatsz.

18:00-tól Vezetett pince- és múzeumlátogatás Az esemény ingyenes, de helyszíni regisztrációhoz kötött.

További helyszínek

Oldalak

Somlóról

© Minden jog fenntartva | Bazaltkör Egyesület | 2022

A Szervezők semmilyen felelősséget nem vállalnek a rendezvény egyes helyszínei által önállóan szervezett eseményekért és programokért. A Bazaltkör Egyesület a Somló Fesztivál és az Éjszakai Pincetúra közösségi programjainak szervezését vállalta. A hivatalos helyszínként részt vevő pincék által szervezett önálló események közösségi kommunikációjának mindössze kommunikációs és marketing hátteret biztosít, az azokkal kapcsolatos minden jogi és egyéb ügyintézés az adott helyszín feladata és felelőssége. Ezen rendezvény finanszírozása a hivatalos helyszínek által közösen, egyenlő arányú hozzájárulással történik, és nagyrészt a somlóiak önkéntes munkájára épül. A rendezvény semmilyen formában nincs kapcsolatban a hivatalos helyszínlistán nem szereplő, a közös költségviselésben részt nem vevő, de az esemény során szolgáltatásokat ajánló és nyitva lévő egyéb helyszínekkel. Az rendezvényen mindenki saját felelősségére vesz részt. A szervezők nem vállalnak felelősséget a biztonsági előírások be nem tartásából fakadó bármilyen balesetért, vagy káreseményért. A biztonsági előírások az ejszakaipincetura.hu/biztonsag oldalon olvashatók. A programváltozás jogát fenntartjuk! Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!