péntek: 10:00-20:00, szombat: 10:00-04:00
Péntek
12:00-20:00 a la carte étlap az étteremben
Szombat
12:00-04:00 Grillkonyha
16:00 Múzeum- és pincetúra kóstolóval, vezeti: Csonka Zoltán borász
Különleges élmény ott kóstolni, ahol a bor készül! Borászunk bemutatja a Somló múzeumot és körbevezet a pincében, ahol a legmodernebb technológiájú acéltartályokban és a somlói hagyománynak megfelelő, 500 literes magyar tölgyfahordókban készülnek boraink. A túrán megismerheted a különböző borkészítési eljárásokat, és közben kóstolhatsz is.
Részvételi díj: 1500 Ft
17:00-18:00 Narancsborkóstoló
Különlegesség! Nyolc tétel a Somlóról, a Szent-György hegyről és Grúziából.
A narancsbor fehér szőlőből készül héjon erjesztéssel és áztatással, vagyis a magokat és a szőlő héját is érintkezésben tartják az erjedő musttal, amely ezektől különleges ízt és (narancsos) színt kap. Az eredmény nagyon más, mint a szokásos érleléssel készülő borok: tanninos, magas extrakttartalmú, egyedi illat- és ízvilágú ital – ami a somlói terroirral egészen különleges kombináció.
Ha ittál már narancsbort, azért, ha még nem, akkor azért érdemes részt venned ezen a kóstolón.
Részvételi díj: 8000 Ft
18:00 Múzeum- és pincetúra kóstolóval, vezeti: Csonka Zoltán borász
Részvételi díj: 1500 Ft
18:00 Magyarország-Montenegró foci EB selejtező a rendezvényterem kivetítőjén
Élvezd a meccset nagy kivetítőn, légkondicionált teremben, hűsítő fröccsök kíséretében!
20:00-04:00 Buli a teraszon
Az Éjszakai Pincetúra hagyományos partiján DJ Döme szolgáltatja a zenét.
Egész nap kóstolhatod borainkat a teraszon és a vinotékában, és ebből a grillkonyha-menüből válogathatsz:
Somló Burger / 3190 Ft
Kakukkfüves csirkemell friss salátával / 2490 Ft
Fűszeres barbecue tépett hús pitában / 2690 Ft
Hasábburgonya / 790 Ft
Sült édesburgonya / 1100 Ft