Barcza Pincészet

Barcza Pincészet

Nyitva:
Péntek: 17:00-22:00
Szombat: 14:00- hajnalig

Kapcsolat: +36 20 250 9633
GPS koordináták: 47.14171, 17.37234

Bemutatkozás: Pincészetünk a Somló déli oldalának egy varázslatos szegletében, egész magasan, a bazaltorgonák tövében található. A körülötte lévő kis szőlőterületen hagyományos somlai fajtákat termesztünk: furmintot, juhfarkot, hárslevelűt és olaszrizlinget. Boraink a bazalthegyekre jellemző, testes, tüzes, ásványos ízvilágú, általában savas karakterű száraz borok.

Június 21 péntek
Nyitva: 17-22 óráig

Borozgatás, fröccsözés, ücsörgés.
17:00-tól organikus somlói borok kóstolója. Belépő 7.000Ft/fő Bővebben ITT
Ételek a Pancs Piknik séfjeitől: kétszer sült, pankó morzsás rántott borda, citrusos újburgonya saláta zöldfűszeres tejföllel és friss salátákkal.
Idén is készülünk jóféle specialty kávéval, a felfrissülni vágyóknak.

Június 22. szombat
Nyitva: 13 - hajnalig

A borok mellé teljes nyitvatartási időben a Pancs Piknik ételei kóstolhatók (kétszer sült, pankó morzsás rántott borda, citrusos újburgonya saláta zöldfűszeres tejföllel és friss salátákkal), kiegészülve a Pusztán Kézműves Sajtműhely kiváló sajtjaival.
Korom Attila estje
Korom Attila: gitár, ének; Szirmai Pál: ütősök
Korom Attila egy dalköltő, öntörvényű figura, aki sok műfajban kipróbálta már magát, rajongói számtalan zenekara mellett a Kölyökidő című tévéműsorban hallgathatták dalait. Az est folyamán saját szerzeményei mellett mindenkinek ismerős slágerek is felhangzanak majd, az este előrehaladtával pedig a közönség kívánságainak is igyekszik eleget tenni.

Saját Facebook esemény!

Sátorhely: van, a hegy keleti oldalán, csak vállalkozó szelleműeknek.

Megosztás