Barcza Pincészet

Vendégborász: ApróKertek, Pázmánd

Nyitvatartás

Péntek: 16:00 - 22:00 | Szombat: 10:00 - hajnalig

Program

Június 17. péntek:
16 órától: Barcza borok, finomságokkal töltött lepények frissen sütve, borkoktélok a Barcza Pincészet két udvari bártenderének, Rolandnak és Vincének keze alól.

Vendégborászatunk: ApróKertek (Pázmánd): “Két srác, akik megérkeztek. Az élet más területeiről, az ország más pontjairól, a sors különös játékából kifolyólag. Ugyanakkor, ugyanoda. A Velencei-tó mellé, Pázmándra, annak is Szőlőhegyére, szőlőt gondozni, bort készíteni, az életet csodálni.”

17 óra: ApróKertek borkóstoló: 4000 Ft/fő

Június 18. szombat:
10 órától: ApróKertek és Barcza borok, finomságokkal töltött lepények frissen sütve, borkoktélok a Barcza Pincészet két udvari bártenderének, Rolandnak és Vincének keze alól.

14 órától: Pincejárat: ízelítő a Barcza Pince hordós tételeiből: 3000 Ft/fő
16 órától: Gyöngyszemek a Barcza Pince történetéből 2007-2021

A kóstoló ára borkorcsolyával 8000 Ft/fő, regisztrációhoz kötött (info@barczabor.hu) és legalább 8 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.

19.30-20.30: Másik János koncert

21 órától hajnalig: Fodor Shodor Balázs és barátai dalkultúra terjesztő estje.

További helyszínek

Oldalak

Somlóról

© Minden jog fenntartva | Bazaltkör Egyesület | 2022

A Szervezők semmilyen felelősséget nem vállalnek a rendezvény egyes helyszínei által önállóan szervezett eseményekért és programokért. A Bazaltkör Egyesület a Somló Fesztivál és az Éjszakai Pincetúra közösségi programjainak szervezését vállalta. A hivatalos helyszínként részt vevő pincék által szervezett önálló események közösségi kommunikációjának mindössze kommunikációs és marketing hátteret biztosít, az azokkal kapcsolatos minden jogi és egyéb ügyintézés az adott helyszín feladata és felelőssége. Ezen rendezvény finanszírozása a hivatalos helyszínek által közösen, egyenlő arányú hozzájárulással történik, és nagyrészt a somlóiak önkéntes munkájára épül. A rendezvény semmilyen formában nincs kapcsolatban a hivatalos helyszínlistán nem szereplő, a közös költségviselésben részt nem vevő, de az esemény során szolgáltatásokat ajánló és nyitva lévő egyéb helyszínekkel. Az rendezvényen mindenki saját felelősségére vesz részt. A szervezők nem vállalnak felelősséget a biztonsági előírások be nem tartásából fakadó bármilyen balesetért, vagy káreseményért. A biztonsági előírások az ejszakaipincetura.hu/biztonsag oldalon olvashatók. A programváltozás jogát fenntartjuk! Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!